menu
logo
Content pagina's / Header / OVER ONS

House of Chesterfield, is de Premium webshop van The Chesterfield BrandTM, de producent van de originele Chesterfieldmeubelen.
Uw online leverancier op het gebied van de welbekende Chesterfieldsofa's en Chesterfieldfauteuils. Uiteraard kunt u bij ons terecht voor de fauteuils en sofa's uit de series Chesterfield Original en Class. Op zoek naar een bank of stoel met een klassiek, modern of tijdloos design?

Bij House of Chesterfield bent u aan het juiste adres!
 

Collage


Productie, verkoop en levering in eigen beheer


Wij hebben jarenlange ervaring in de productie, verkoop en levering van diverse chesterfield meubelen. Met onze eigen meubelfabriek en leerlooierij garanderen wij de kwaliteit en service van het alom bekende originele Chesterfield merk The Chesterfield Brand™.

Daardoor spelen wij in op de trends en specifieke wensen van onze klanten. Uiteraard gebruiken wij voor de handmatige productie van de chesterfield-meubels alleen materialen van hoogwaardige kwaliteit, waarbij duurzaamheid en authenticiteit voorop staan!


Laagste prijsgarantie


Wij leveren The Chesterfield Brand™ direct vanuit de eigen fabriek. De levering van onze producten gebeurt in eigen beheer. Wij beschikken niet over winkels met personeel en verkopen alleen online. Daardoor bieden wij een “laagste-prijsgarantie” en hoeven wij geen bezorgkosten in rekening te brengen. Bij de aanschaf van een chesterfield van het merk The Chesterfield Brand krijgt u een Certificaat van Echtheid met de bijbehorende garanties.


12 jaar garantie


Wij geven u maar liefst twaalf jaar premium garantie bij aanschaf van een The Chesterfield Brand™ meubel,  of u nu een tweezits of zeszits aanschaft, onze service en garantie is nergens zoals bij ons. U krijgt alleen bij House of Chesterfield deze garantie van een handgemaakt rundleder chesterfield product. 


De geschiedenis van Chesterfield


De klassieke chesterfieldzetel dateert van 1770. Sindsdien is het uiterlijk van dit unieke meubel onveranderd gebleven, waardoor het zijn charmante, typisch Britse, karaktervolle uitstraling heeft behouden. Kenmerkend zijn de welvingen van de rug- en armleuningen, het gecapitonneerde ruitpatroon doordat de zetel afgezet is met diverse knopen en uiteraard de sierlijke afwerking met kopspijkers.
keyboard_arrow_up