menu
logo
Content pagina's / Header / LEDER OPTIES

 


House of Chesterfield is de exclusieve verkooppartner van het merk The Chesterfield Brand. Dit merk staat garant voor originele Chesterfield-meubelen van een hoogwaardige kwaliteit en binnen een fantastische prijsklasse. In ons assortiment vindt u het model Chesterfield Original van The Chesterfield Brand.

House of Chesterfield biedt u de keuze uit drie verschillende uitvoeringen van dit model in leer: Antiek, Uni en Vintage.
Deze uitvoeringen zijn weer te krijgen in verschillende maten, leersoorten, uitstraling en kleuren. De keuze is daarom enorm groot en voor iedereen is er wel een uniek en eigentijds The Chesterfield Brand meubelstuk.

Chesterfield fabriek

The Chesterfield Brand™ is een toonaangevend merk op het gebied van het originele chesterfield-meubel.
De meubelen van dit originele merk worden ambachtelijk en handmatig vervaardigd. Deze productie vindt plaats in een eigen fabriek met leerlooierij. Daar werken top-ambachtslieden die het vak tot in de puntjes verstaan.

Bekijk de verschillen

Alle uitvoeringen van de Chesterfield Original zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteitsleer. Deze uitvoeringen kennen kleine verschillen, met name in de leersoort, kleur, uitstraling en de opbouw van de kussens.

De belangrijkste verschillen van de Antiek, Uni en Vintage zijn:

 

 Uitvoering  Antiek  Uni  Vintage
 Leersoort  100% rundleder  100% rundleder  100% rundleder
 Kleur  5 leerkleuren  3  leerkleuren  3  leerkleuren
 Kenmerk/uiterlijk
 Uitstraling
 Klassiek  handgewassen   Eén kleur  geverfd  Retro/Vintage  stijl
 Kussen
 binnenvering
 Strak met  binnenvering  Strak met  binnenvering   
 Shabby  zonder  binnenvering
 
 keyboard_arrow_up