menu
logo
Chesterfield Fauteuil / Chesterfield Fauteuil Leer / Chesterfield Fauteuil Original Leer | Zwart | 12 jaar garantie
Chesterfield Fauteuil Original Leer | Zwart | 12 jaar garantie

€ 1.135,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Chesterfield Original Fauteuil Zwart
 

Deze zetel is stoer, robuust en springt in het oog. De Chesterfield Original Fauteuil Zwart is gemaakt van 100% runderleer en is helemaal met de hand geproduceerd. Dat maakt de meubelen van The Chesterfield Brand die u kunt vinden bij House of Chesterfield volledig uniek. Deze zetel heeft een laag frame en hoge poten, waardoor er een luchtige uitstraling ontstaat. De brede armleuningen lopen slank naar binnen en zorgen voor een heerlijk zitcomfort.

Vanwege de hoogwaardige kwaliteit van deze zetel, bent u verzekerd van een jarenlange levensduur. Op die manier kunt u blijven genieten van uw eigen Chesterfield Original Fauteuil.

Kwaliteit

Het leer is van hoogwaardige kwaliteit, voelt glad aan en heeft tevens een lange levensduur. Hierdoor kunt u langer genieten van uw Chesterfield meubelen dan van andere meubelen. Als u uw Chesterfield meubel(en) goed onderhoudt kunt u er nog jaren profijt van hebben.

Maten/types

U kunt kiezen uit 12 verschillende kleuren afhankelijk als u van klassiek of modern houdt. De antieke zetel in de kleur bruin ziet er vrij eenvoudig uit maar in de kleur groen of rood is het een echte eye-catcher. Dat geldt hetzelfde voor de 2- en 3- persoonszetels.
 

Technische specificaties
 

Model: Chesterfield Original
Materiaal: Leer
Kleur: Zwart
Afmetingen: B: 100 cm, H: 79 cm, D: 92 cm, Zithoogte: 50 cm, Zitdiepte: 56 cm
Levertijd: 2 weken

Partner van Chesterfield.com

done 5 jaar overdraagbare garantie done Origineel Chesterfield certificaat van echtheid done Handgemaakt van 100% rundleer Wilt u deze Chesterfield zetel aanpassen naar uw eigen wensen ga dan naar Chesterfield.com
keyboard_arrow_up